کتاب شعر «جشن فراموشی ها»، شامل حدود 50 رباعی است که تنوع موضوعی دارد. مرگ در آثار میلاد عرفان پور، به ویژه این کتاب، جایگاه ویژه ای دارد. همین طور در مورد شهر نیز سروده هایی وجود دارد.
میلاد عرفانپور( -۱۳۶۷)، شاعر است. کتاب پادشهر، دغدغههای انسان دهاتی ماندهای را روایت میکند که در گیر و بند مقتضیات جامعه مدرن اسیر شده و نمیداند که با تضادها و تعارضها باید چه کند. عرفانپور این کتاب را به آنان که در شلوغیهای شهر، ایمان روستاییشان را گم نمیکنند، تقدیم کرده است. به طور کلی او در این کتاب کوچک شصت صفحهای، میانهاش با شهر خوب نیست. البته به شهری که دستاوردش مصراع چهارم و ناگوار این رباعی است: این جا دل سفرهها پر از نان و زر است آنجا جگر گرسنهها شعلهور است ای وای بر این شهر که در غربت آن همسایه ز همسایه خود بیخبر است
میلاد عرفانپور( -۱۳۶۷)، شاعر است. دکتر محمدرضا سنگری در مقدمه این کتاب میگوید: «حدود کمتر از یک دهه است که دیگر بار اقبال به رباعی روی آورده و استقبال از آن آغاز شده است. نوآوری در فرم، کشف و دستیابی به چشم اندازهای تازه زبانی، نوعی جهتگیری فلسفی و ریختن مضامین غزلی در قالب خوش آهنگ رباعی از دستاوردهای کوششهای نو در عرصه این قالب شورانگیز است. شاعر جوان، خوش استعداد و رباعیگوی عزیز، میلاد عرفانپور که فرداها از او بیشتر خواهیم شنید، جدی و ژرف به این عرصه قدم گذاشته است و با رباعیهایی که با چند شاخصه ممتاز شدهاند، چشماندازهای تازهای را فراروی شعردوستان گشوده است. تنوع، تعهد و التزام و اندیشهی جاری در رگ شعر، غافلگیری و ضرباهنگ خوش پایانی شعر، تکاپوی شاعرانه در کشف مضامین بکر و تازه و حتی به ظاهر غیر شعری، از شاخصههای شعر میلاد عرفانپور است». در یکی از رباعیهای این مجموعه میخوانیم: «تلخ است که لبریز حقایق شده است زرد است که با درد موافق شده است عاشق نشدی و گر نه میفهمیدی پاییز بهاری است که عاشق شده است»
کیستم؟ همسفر دربهدریهای قدیم گل خشکیدهای از کوزهگریهای قدیم باغ سرخیست دلم، در دل هر دانه انار خاطراتیست از آن خونجگریهای قدیم نرسیدیم بههم، قصّهی طولانی ما شده قربانی کوتهنظریهای قدیم دست تقدیر چنین بالوپرم را بستهست و تو دور از دستی! مثل پریهای قدیم گفته بودی چه خبر؟ گفتمت ای عشق! که نیست خبر تازه بهجز بیخبریهای قدیم
از میلاد عرفانپور، پیش از این مجموعه رباعیهای «از شرم برادرم»، «پاییز بهاری است که عاشق شده است»، «پادشهر» و «جشن فراموشیها» و مجموعه شعر «بیخبریها» منتشر شده است. عرفانپور بیشتر شهرت خود را مدیون رباعیهای سخته و پختهای است که با نیمنگاهی مذهبی سروده است. «ناخوانده» پنجمین مجموعه رباعی این شاعر خوشذوق شیرازی است که نگاه تازه به مرگ و زندگی و جهان، مهمترین ویژگی آن است.
از میلاد عرفانپور تا کنون چندین کتاب در قالبهای شعری گوناگون منتشر شده است امّا همچنان وی را بیشتر به عنوان شاعری رباعیسرا میشناسند. عرفانپور در آخرین کتاب خود، مجموعهای از رباعیاتی را به چاپ رسانده است که به گفتة خود شاعر، نقطة مشترک تمامی آنها این است که در راهبندانهای شهر شلوغ پایتخت سروده شدهاند.
از میلاد عرفانپور تاکنون چند مجموعۀ رباعی چاپ شده است و این شاعر خوشقریحۀ کشور توانسته است نامی در این قالب دیرپای ایرانی برای خود دست و پا کند. «بیخبریها» اولین غزلهای چاپشدۀ این شاعر جوان و موفق شیرازی را شامل میشود. علاوه بر 18 غزل موجود در کتاب، چند دوبیتی و رباعی نیز در پایان این مجموعه گنجانده شده است.
این مجموعه شعر میلاد عرفان پور با عنوان« از آخر مجلس» در چهار فصل سروده شده است. شاعر در این کتاب، به رباعی، غزل و نیمایی پرداخته است. نیایش، عشق، دادخواهی و حماسه موضوعاتی است که سرچشمه ی بیشتر سروده های این کتاب است. در این مجموعه بُعد دیگری از شعرهای میلاد عرفان پور درکنار بخشی از تازه ترین رباعی های او به مخاطبان عرضه شده است. این کتاب به چاپ هشتم رسیده است.