پرچمهای تاریکی، بازخوانی انتقادی آراء یکی از مدعیان دروغین عرصه مهدویت، منصور هاشمی خراسانی است که بر اساس کتاب “بازگشت به اسلام” و از منظر حکمت اسلامی به رشته تحریر در آمده است.
کتاب بازگشت به اسلام که به عنوان اولین و اصلیترین کتاب این مدعی معرفی می گردد، از چهار بخش عمده تشکیل شده و سعی بر آن دارد تا با بهره نامناسب از جایگاه عقل، آن را به عنوان معیار شناخت حجت و فرستاده الهی وانمود کند.
کتاب «چرا سوریه؟» شامل ترجمه مصاحبهها و سخنرانیهای سیدحسن نصرالله درباره بحران سوریه است. این کتاب ۱۵ فصل دارد و همه مطالبی که سیدحسن نصرالله از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۶ درباره سوریه بیان کرده، با حذف مطالب تکراری، دربر میگیرد. این مباحث سیدحسن نصرالله پر از تحلیل، اخبار و تجارب است.
از دیرباز، باورهای آخرالزمانی مورد سوء استفاده اشخاص منحرف بوده و برای رسیدن به اهداف و اغراض مسموم خود، احساسات دینی مردم را بازیچه خود قرار دادهاند. یکی از این باورها، اعتقاد به مهدویت است که از صدر اسلام تا کنون مدعیان بیشماری داشته و از این رهگذر، دکان دارانی مسلمانان را فریب داده و به سوی خود دعوت کرده اند.
کتاب دکانهای کاغذی با موضوع جریان شناسی مدعیان دروغین مهدویت از سده نخست اسلام تا عصر حاضر تدوین شده است تا بتواند گامی در مسیر روشنگری و تحلیل لایههای پنهان سردمداران جریانهای مدعی مهدویت بردارد.
مقوله مهدویت که از مهمترین مطالب دینی و اسلامی به شمار میآید، عمری به قدمت تاریخ زندگی انسان دارد. از همان زمان که حضرت آدم (ع) هبوط کرد، فرزندانش درباره مهدویت از او سؤال کردند. موضوع بشارتها درباره ظهور منجی آخرالزمان و انتظاری که به دنبال آن تعریف میشود، به راحتی در متون، آیینها و مناسک ادیان، مذهبها و ملتهای گوناگون جهان تا به امروز قابل پیگیری است.
وجه مشترک و جدّی همه ادیان، مذهبها و ملتهای دنیا در توصیف منجی آخرالزمان، اشاره به عدالتگستری و ظلمستیزی او است که میآید تا بنای همه ستمها را در جهان ریشهکن و عدالت را جایگزین آن کند.
«فرار از شب» اولین رمان «اکرم صادقی» فیلمنامهنویس باسابقه است. داستان در صدر اسلام میگذرد؛ دورانی که شهرت رسولالله هنوز سراسر جزیرهالعرب را فرا نگرفته بود. داستانی تاریخی در ژانر سفرنامه که اتفاقاتی از جنس عشق و خرافه و جهل اساس آن را میچیند و ایمان و مهربانی آن را به اوج میرساند.
فرار از شب داستانی خوشخوان با خوشآهنگ است که خواندن آن شما را با فضای خرافی عرب جاهلی و رسم زندهبهگور کردن دختران آشنا میسازد. آنچه پیامبر مهربانی ها با آن مواجه بود و با خلق عظیم خود تغییرش داد.