جستجو
منو بستن

محصولات با برچسب 'چرنوبیل'

نمایش به عنوان گرید لیست
مرتب سازی بر اساس
نمایش در هر صفحه
تصویر از چرنوبیل:دروغ برای حقیقت شوروی چگونه آمریکا نشد؟

چرنوبیل:دروغ برای حقیقت شوروی چگونه آمریکا نشد؟

55,000 تومان
چرنوبیل: دروغ برای حقیقت (شوروی چگونه آمریکا نشد؟) ناشر : نشر نقد فرهنگدسته: تاریخ, سینما و تئاتر, نقد و تفسیر 5.00 out of 5 دیدگاه 1 دیدگاه خود را وارد کنید موجودی: موجود در انبار ۹۵,۰۰۰ تومان ۷۶,۰۰۰ تومان در اثری با مضمون «دروغ» و «حقیقت» تا چه حد امکان دروغ‌گویی و تحریف حقیقت وجود دارد؟ احتمالاً بیشتر از دیگر آثاری که چنین مضمونی ندارند. کتاب حاضر در ضمن تحلیل مینی‌سریال چرنوبیل (2019) شما را به سیاحتی پر دامنه در زوایای پیدا و پنهان تاریخ شوروی و رخدادهای اطراف فاجعه‌ی چرنوبیل می‌برد و نشان می‌دهد نمایشی که با این همه کرّ و فرّ تاج تقدس بر سر حقیقت می‌نشاند، در عمل حقیقت را واژگونه کرده است و دقیقاً جایی این ‌کار را انجام داده که حقیقت بسیار مهم بوده است. تأکید انحصاری بر عنصر شوروی در فاجعه‌ی چرنوبیل که با اغراق‌ها و جعل‌های پیوسته در آفرینش فضای بصری و سیر روایی رقم خورده است، یا به تعبیری «دیگری‌»سازی از قربانیان و «دیگری»سازی فاجعه که مشخصه‌ی پروپاگاندایی این سریال تلویزیونی است، الگویی منسجم و ملموس پیش چشم ما می‌گذارد و چشم‌انداز ایدئولوژیک سازندگان سریال را بازنمایی می‌کند. به علاوه، در چرنوبیل سه درون‌مایه‌ی «دروغ»، «فاجعه» و جهان «شوروی»، به نحوی که تقریباً به طور کامل متناظر با «دروغ»، «فاجعه» و جهان «غیر‌آمریکایی/ضد‌آمریکایی» است، به هم پیوند خورده است. آمریکا، حاضرِ غایب در شورویِ چرنوبیل است. جستار تکمیلی این کتاب در پی کشف اینکه «شوروی چرا آمریکا نشد؟» هم دریچه‌ای نو به دیالکتیک آمریکا و شوروی در عرصه‌ی انرژی هسته‌ای و به ویژه ماجرای چرنوبیل می‌گشاید و هم تاریخچه‌ای متفاوت از پویایی‌های ایدئولوژیک رژیم شوروی برای احراز معیارهای آمریکایی و خلق یک آمریکای دوم به دست می‌دهد. کتاب چرنوبیل: دروغ برای حقیقت، برای پژوهش‌گران و دانش‌وران حوزه‌های تاریخ، جامعه‌شناسی، مطالعات علم و فناوری، رسانه‌پژوهی و تمام علاقه‌مندان به سرگذشت اتحاد شوروی، مجموعه‌ای خواندنی فراهم آورده است.
چرنوبیل

چرنوبیل

48,000 تومان
«فاجعۀ چرنوبیل یکی از باورنکردنی‌ترین رویدادهای مهم جهان در صد سال گذشته است، با این همه، کمتر کسی می‌داند چه روی داده است. این سردرگمی بعضاً ناشی از آن بود که همۀ اطلاعات منتشرشده طی پنج سال پس از حادثه تحریف شدند تا متناسب با یک روایت گزیده شوند: این‌که مقصر کارکنان نیروگاه بودند... هر کتاب، روزنامه، فیلم مستند و تارنمای جدیدی روایت تقریباً متفاوتی از داستان ارائه می‌داد و تناقض‌ها حتی امروز هم دیده می‌شود.»
اندرو لدربارو در پی سفرش در سال ٢٠١١ به چرنوبیل تجربۀ منحصربه فردش را با مخاطب به اشتراک می‌گذارد و در تلاش است تا مفاهیم و جزئیات درستی به دست ‌آورد و حقیقت را دربارۀ اشتباهاتی که در چرنوبیل رخ داده بفهمد. او برخی جنبه‌های تخصصی را ساده‌سازی کرده و ماجرا را مانند یک داستان روایت می‌کند تا خواننده آسان‌تر داستان را دنبال کند و درک بهتری از آن داشته باشد.