پروانه نجاتی از موفق ترین بانوان شاعر در روزگار ماست. بیش از سه دهه فعالیت مستمر ادبی و سرایش در موضوعات متنوع در کنار گرایشات مذهبی و انقلابی، موجب شده تا او شاعری کم نظیر در نسل خود – به ویژه در میان بانوان - باشد. نجاتی اهل بهبهان است، سالهاست در شهر شعر- شیراز- زندگی می کند و مسئول انجمن شعر زنان شیراز است.مجموعه شعر بهانه ها مجموعه ای از تازه ترین و بهترین آثار این شاعر است. در مجموعه بهانه ها، شعرهایی خواندنی در موضوعات گوناگون گردآمده تا بهانه هایی باشد برای لذت از شعر اصیل امروز.
دکتر محمد مرادی استاد ادبیات دانشگاه شیراز و شاعر جوان و باتجربه ای ست که در این کتاب بیشتر با زبان غزل به شعرهایی عاشقانه اجتماعی و آیینی پرداخته است.
«باغ در حصار مصائب» مجموعۀ 24 غزل، یک ترکیببند آیینی، چهار چهارپاره و دو نیمایی از علیرضا رجبعلیزاده کاشانی است. زبان سخته و پخته در عین داشتن طبعی روان، از رجبعلیزاده شاعری شاخص در میان شاعران جوان کشور ساخته است. رجبعلیزاده شاعری پرمطالعه و با دقت نظر بالاست که نمود این امر را میتوان به وضوح در اشعار «باغ در حصار مصائب» مشاهده کرد.
این مجموعه شعر میلاد عرفان پور با عنوان« از آخر مجلس» در چهار فصل سروده شده است. شاعر در این کتاب، به رباعی، غزل و نیمایی پرداخته است. نیایش، عشق، دادخواهی و حماسه موضوعاتی است که سرچشمه ی بیشتر سروده های این کتاب است. در این مجموعه بُعد دیگری از شعرهای میلاد عرفان پور درکنار بخشی از تازه ترین رباعی های او به مخاطبان عرضه شده است. این کتاب به چاپ هشتم رسیده است.
دکتر محمود اکرامی فر که خالق شعرهای ماندگاری چون«یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد» است گزیده غزل های خود را که در موضوعات عاشقانه و اجتماعی سروده شده اند در این کتاب منتشر کرده است.