جستجو
منو بستن

مجموعه شعر

نمایش به عنوان گرید لیست
مرتب سازی بر اساس
نمایش در هر صفحه
تصویر از واقعه

واقعه

120,000 تومان 108,000 تومان
غلامرضا کافی شاعر و پژوهشگر عرصه ادبیات انقلاب و دفاع مقدس که متولد 1347 است تاکنون آثار بسیاری را روانه بازار کتاب کرده است. «پژوهش‌نامه ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» شاخص‌ترین اثر این پژوهشگر است. همچنین آثاری نظیر «تاوان تنهایی»، «در آشیان چکاوک»، «در تابستان زخم»، «گزیده ادبیات معاصر»، «ترکش کلمات» و ... برخی از آثار این پژوهشگر ارزنده ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است. واقعه که انتشارات شهرستان ادب آن را روانه بازار کتاب کرده در بردارنده 24 شعر است که ترکیبی از اشعار در موضوعات مختلف که درونمایه‌های مذهبی، اجتماعی و اشعار مرتبط با محور مقاومت در آنها دیده می‌شود.
تصویر از واژگان واژگون

واژگان واژگون

150,000 تومان 135,000 تومان
«واژگان واژگون» در دو قالب غزل و قصیده، آخرین سروده‌های محمدرضا طهماسبی را گرد آورده است. طهماسبی پیش از این، اولین مجموعۀ شعر خود را با نام «گزاره‌ها» منتشر کرده بود. شعرهای«واژگان واژگون» بیشتر در دو موضوع آیینی و عاشقانه سروده شده‌اند. محمدرضا طهماسبی از شاعران فعال دهۀ اخیر محسوب می‌شود که شعر او در بسیاری از جشنواره‌های معتبر، برگزيده شده است.
تصویر از ناخوانده

ناخوانده

20,000 تومان 18,000 تومان
از میلاد عرفان‌پور، پیش از این مجموعه رباعی‌های «از شرم برادرم»، «پاییز بهاری است که عاشق شده است»، «پادشهر» و «جشن فراموشی‌ها» و مجموعه شعر «بی‌خبری‌ها» منتشر شده است. عرفان‌پور بیشتر شهرت خود را مدیون رباعی‌های سخته و پخته‌ای است که با نیم‌نگاهی مذهبی سروده است. «ناخوانده» پنجمین مجموعه رباعی این شاعر خوش‌ذوق شیرازی است که نگاه تازه به مرگ و زندگی و جهان، مهم‌ترین ویژگی آن است.
تصویر از ناحماسه

ناحماسه

80,000 تومان 72,000 تومان
شعر اعتراض، عنوانی است که در سال های اخیر به عنوان گونه ای از شعر اجتماعی که همراه با نقد جدی و اعتراض صریح سروده می شود، مطرح شده است. پیمان طالبی، جوان خوش آتیه شعر امروز توانسته است نخستین اثر خود را با محوریت شعر اعتراض و با نام «ناحماسه» عرضه کند. این مجموعه بیشتر در موضوعات اجتماعی سروده شده است و می تواند شروع مبارکی بر سیر ادبی این شاعر جوان باشد.
تصویر از گل‌فروش مسلمان

گل‌فروش مسلمان

100,000 تومان 90,000 تومان
مجید سعدآبادی شاعر نام‌آشنای شعر سپید کشور، دغدغه‌های خود و هم‌نوعان خود را دربارۀ بیداری اسلامی و وقایع مربوط به انقلاب‌های کشورهای عربی در کتاب «گل‌فروش مسلمان» مطرح کرده است. گل‌فروش مسلمان برگزیدۀ جشنوارۀ شهید آوینی و همچنین جشنواره شعر انقلاب است.
تصویر از گاهی حواست نیست

گاهی حواست نیست

100,000 تومان 90,000 تومان
«گاهی حواست نیست» برش‌های فلسفی-ادبی است از زندگی سراسر آشوب شهرنشینی که در آن علی داودی، با نگاهی شاعرانه به بیان دغدغه‌ها و اندیشه‌های زیستی خود پرداخته است. انتخاب قالب نیمایی و نگاهی دوباره به ظرفیت‌های فراموش‌شدة این قالب، از دیگر ویژگی‌های منحصر به فرد این کتاب خواندنی است.
فیلترها Close
از: 1,500 تومان تا: 495,000 تومان
ريال1500 ريال495000