جستجو
منو بستن

محصولات با برچسب 'مجموعه شعر'

نمایش به عنوان گرید لیست
مرتب سازی بر اساس
نمایش در هر صفحه
تصویر از کوچه بارانی اشراق
تصویر از آنات

آنات

مجموعه رباعی.
رهابند

رهابند

شاعر حمید چشم آور
تصویر از مجموعه کامل شعرهای سید حسن حسینی

مجموعه کامل شعرهای سید حسن حسینی

سید حسن حسینی (زاده ١ فروردین ۱۳۳۵ تهران – درگذشته ۹ فروردین ۱۳۸۳) شاعر، مترجم، نویسنده و پژوهشگر معاصر ایرانی بود. برخی به او لقب "سیدالشعرای شعر انقلاب" داده اند. او برگزیده اولین دوره جشنواره بین‌المللی شعر فجر در بخش آئینی بود. سید حسن حسینی در ١ فروردین ماه سال ۱۳۳۵ در محله سلسبیل تهران به دنیا آمد. وی بعد از دریافت دیپلم طبیعی، لیسانس رشته تغذیه را از دانشگاه مشهد دریافت کرد. فوق‌لیسانس و دکترای خود را، در رشته ادبیات فارسی گذراند. وی مسلط به زبان عربی بوده و با زبان‌های ترکی و انگلیسی در حد استفاده از منابع و مآخذ و صحبت کردن و نوشتن آشنا بود. وی از سال ۱۳۵۲ نوشتن و سرودن را در مطبوعاتِ قبل از انقلاب علی‌الخصوص مجلهٔ فردوسی آغاز کرد و در سال ۱۳۵۸، حوزهٔ اندیشه و هنر اسلامی را که به همراه محمد رضا حکیمی و رخ صفت، تهرانی و آیت‌الله امامی کاشانی، راه‌اندازی کرد که مسئولیت بخش ادبیات و شعر را به همراه قیصر امین پور بر عهده داشت. در دورهٔ آموزشی سربازی بود که جنگ شروع شد. بعد از اتمام دورهٔ آموزشی، با اینکه رَسته بهداری داشت، مسئولیت رادیو ارتش را به عهده گرفت تا چند سال بعد از آزادی خرمشهر، در رادیو ارتش ماند اما به دلیل طولانی شدن جنگ به حوزه‌هنری بازگشت. وی در سال ۱۳۶۶ در اثر اختلافاتی که با مدیر وقت حوزه‌هنری داشت، به همراه جمعی از دوستان از جمله قیصر امین پور استعفا کرده و به تدریس در دانشگاه الزهرا (س) و دانشگاه آزاداسلامی مشغول شد. دکتر سید حسن حسینی از سال ۱۳۷۸ در واحد ویرایش رادیو تهران تا پایان عمر حضور داشت. دکتر حسینی اوایل دهه هشتاد شمسی دوباره به حوزه اندیشه و هنر اسلامی در خیابان حافظ دعوت شد که کلاس های آزاد سبک هندی را برگزار می کرد و در یکی از این جلسات رسول ملاقلی پور(کارگردان سینما)نیز حضور داشت. وی در سال ۱۳۷۹ مجموعهٔ کامل غزلیات بیدل دهلوی را که نزدیک به سه هزار غزل را در بر می‌گیرد به صورت ضبط شده خواند. حوزه فعالیت‌های او شامل شعر، تحقیق، ترجمه و تألیف بود. او سالهای آخر عمرش را به سبک‌شناسی قرآن و زبان‌شناسی حافظ مشغول بود و در ۹ فروردین ۱۳۸۳ بر اثر سکته قلبی، درگذشت. سید حسن حسینی در چهارمین همایش چهره‌های ماندگار در سال ۱۳۸۳ مورد تقدیر قرار گرفت. میدانی در محله طرشت تهران به نام این شاعر معاصر نام‌گذاری شده‌است.
تصویر از تا همیشه غدیر

تا همیشه غدیر

در این مجموعه آثار برگزیدگان فراخوان ادبی «تا همیشه غدیر» جمع‌آوري شده که شامل ۲۶ رباعی، ۲۴ دوبیتی، ۱۰ شعر سپید و 15 داستانک درباره غدیر است.
تصویر از ناگزیر

ناگزیر

مجموعه نیمایی حامد صافی.
تصویر از عصرهای آبان

عصرهای آبان

مجموعة غزل‌ حسن یعقوبی
تصویر از مرتد

مرتد

«مرتد» عنوان مجموعۀ غزل‌هایی است که به عنوان اثر دوم شاعر نام‌آشنای معاصر، مهدی جهاندار، به همّت نشر شهرستان ادب روانۀ بازار شده است. پیش از این نیز مجموعۀ ‌غزل‌های نخست او با عنوان «عشق سوزان است» از طریق همین انتشارات، به زیور طبع آراسته شده بود. سی‌وسه غزل در این کتاب گردآوری شده است و در صفحۀ نخست کتاب به عنوان شناسۀ آن، مجموعۀ مرتد «مجموعۀ غزل‌های حماسی» معرّفی شده است. شاعر نیز اثر حاضر را به جمعی از شاعران محبوب خود تقدیم کرده است. در توضیح کوتاهی باید اشاره کرد که شاعر نام مجموعۀ شعر خود، مرتد را از آیۀ ۵۴ سورۀ مبارکۀ مائده وام گرفته است.
تصویر از طیران

طیران

مجموعة غزل علیرضا محمدعلی بیگی.
تصویر از 1375

1375

" کتاب 1375 نخستین مجموعة اشعار محمدرضا معلمی، شاعر جوان اهل مشهد است که 27 غزل و 37 رباعی‌ از او را در بر دارد. هرقطعه‌ای از اشعار او، برشی از زندگی شخصی اوست که سعی داشته، نگاهی حس‌مدار و درعین‌حال متعهدانه به جهان داشته باشد.
تصویر از دقایق

دقایق

در روزگاری که اکثر شاعران از روی دست هم می‌­نویسند و بیشتر شعرها مثل هم، بی‌هویت و تکراری است، سر برآوردن شاعری از یکی از دوردست‌ترین نقاط کشور و ارائۀ شعری متشخّص و باهویت، می‌تواند یک اتّفاق ادبی قابل‌اعتنا باشد. «سعید تاج­‌محمّدی» همین شاعری باهویت و متشخّص است که شعرش، آیینۀ جهان بی‌آلایش و باصفای اوست. تاج‌محمّدی در مجموعۀ شعر «دقایق» که به تازگی توسّط انتشارات شهرستان ادب منتشر شده است، با ارائۀ 41 شعر، نمونۀ موفّقی از جهان مدّ نظر خویش به نمایش گذاشته است.
تصویر از دوراهی

دوراهی

مجموعه شعر سیدعلیرضا شفیعی.
تصویر از هنوز باران است

هنوز باران است

«هنوز باران است» مجموعۀ اشعار میتراسادات دهقانی، شاعر غزل‌سرای جوان کشور است که توسط انتشارات شهرستان ادب به چاپ رسیده است. ۳۷ غزل این کتاب که در ۸۰ صفحه به چاپ رسیده است، آیینه‌ای است که در آن می‌توان، جلوه‌های یک شاعر زن را مشاهده کرد که در جستجوی نوآوری و نگاه تازه است.
تصویر از سیمرغ را با قاف می‌نویسم

سیمرغ را با قاف می‌نویسم

مجموعة رباعی‌های محسن دهقان‌فارسانی
دکتر بازی

دکتر بازی

دکتربازی. اسماعیل امینی خودش دکتر است. از آن دکترهای راستکی که آزمون داده‌اند و درس خوانده‌اند و دفاع کرده‌اند و در نهایت عنوان دکتر به اول اسمشان اضافه شده. یک دکتر از آنجا که خودش دستش توی کار است بیشتر از غیردکترها می‌تواند با دکتر و دکتربازی و دکترسازی شوخی کند. این دقیقا کاری است که دکتر اسماعیل امینی در مجموعه شعر دکتربازی انجام داده است. دکتربازی مجموعه شعرهای طنز اسماعیل امینی است که طی سالیان اخیر سروده شده‌اند. خواندن دکتربازی بر تمام کسانی که دکتر هستند و تمام کسانی که دکتر نیستند فرض است. در یکی از سروده‌های این کتاب به نام «شاعر زرنگ» می‌خوانیم: «یکی شاعری بود صاحب‌نظر فزون بود عقلش ز کل بشر نیامد به عالم چنین عاقلی نخود بود در آش هر محفلی یکی شاعری بود خیلی زرنگ ربایندۀ بیت‌های قشنگ چه گستاخ و پررو و بی‌شرم بود که با دزدی شعر سرگرم بود یکی شاعری بود اهل ریا به‌سرعت شد اهل کیا و بیا دلش خشک و چشمش پر از اشک بود هم اندیشه، هم شعر او کشک بود یکی شاعری بود لوس پدر که بی‌ذوق بود و بری از هنر شبیه پدر او هم استاد بود به القاب بیهوده‌اش شاد بود... .»
روضه در تکیه پروتستان ها

روضه در تکیه پروتستان ها

این مجموعه شامل ۱۱ چهارپاره، ۴۰ غزل و ۲۰ دوبیتی و رباعی است. بیشتر اشعار با موضوع عدالت و اعتراض به مسائل سیاسی- اجتماعی است. این کتاب تقدیم شده به "حجت الاسلام جهانشاهی"، طلبه سیرجانی که علیه زمین خواری پیاده‌روی کرد. توجه به قالب چهارپاره و تلاش برای استفاده‌های تازه از این قالب از نکات قابل توجه این مجموعه است. در غزل‌ها سعی شده ضمن حفظ ویژگی‌های اصیل غزل فارسی و پرهیز از نگاه ژورنالیستی، رویکردهای نویی در موضوعات و نیز شگردهای هنری به اجرا گذاشته شود. «روضه در تکیه‌ی پروتستان‌ها» هفتمین مجموعه شعر علی محمد مؤدب -شاعر خراسانی- است که تاکنون موفق به دریافت جایزه‌هایی از جشنواره‌های شعر جوان کشور، شب‌های شهریور و حوزه‌ی هنری شده است. وی همچنین برگزیده‌ی جایزه‌ی کتاب سال شعر جوان بوده است. در یکی از غزل‌های این مجموعه شعر می‌خوانیم: «نوبهارا! خسته شد گل از زبان تیز خار غنچه‌ها پژمرد زیر سایه سرد چنار شاپرک‌ها زخم‌دل، آماج سوزن‌های کاج ماهیان صید نحیف نیزه‌های آبشار هر شغالی، مست از خون دل انگورها کیسه زهر است باری قلب پرخون انار صوفیان بر سفره‌های چرب و شیرین در طواف صوفیان بر سفره‌ها و عارفان بر روی دار حلقه در گوشان فرزند و زن و مال و منال کو زبانی در خور این گوش‌ها، جز ذوالفقار؟ نوبهارا! تسمه کن بر گرده‌هاشان صاعقه تا فرو ریزد چنار و تا بجنبد آبشار شاپرک‌ها را نسیمای کلامت مرهم است غنچه خواهد یافت از لبخند صبحت اعتبار خارها را از نگاه، از قلب محرومان درآر نوبهارا، نوبهارا، نوبهارا، نوبهار

شمعدانی ها

شاعر: میلاد عرفان‌پور
انتشارات: سوره مهر
شمعدانی‌ها گزینه‌ی رباعی‌های میلاد عرفان پور (1383-1399)

دیوان حافظ

حافظ
قصاید، غزلیات، مثنوی، ساقی نامه، مقطعات، رباعیات
انتشارات ققنوس
دیوان حافظ بر اساس نسخه تصحیح شده غنی-قزوینی به کوشش رضا کاکایی دهکردی
فالنامه حافظ

فال نامه حافظ

دیوان حافظ چوبی
انتشارات جاویدان
فالنامه کارتی
خط : استاد صیف الله یزدانی
تابلوها: استاد تجویدی و صالحی
تصویر از خزان و خاکستر

خزان و خاکستر

"خزان و خاکستر گزیدۀ غزل‌های خسرو احتشامی شاعر باتجربۀ اهل اصفهان است، مشتمل بر ۷۶ غزل که با مضامینی گونه‌گون و بر پایۀ فرهنگی ایرانی سروده شده است. انتخاب غزل‌های این مجموعه را سعید بیابانکی بر عهده داشته است.

پری شدگان

مجموعه شعر «پری شدگان» سروده‌ی شاعر آیینی و انقلابی با نگاهی به انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع سروده شده است. شاعر در مقدمه‌ی کتاب آورده است: و چون ارابه ی جنگی ظلمتیان در تعرض به فلات نور و روشنی با صخره‌‌ی عظیم مقاومت برخورد کرد و از گردونه خارج شد، ناچار سرکردگانِ لشکرِ تاریکی برای تغییر صورت ستیزه در شیپور آتش بس و جنگ بس، دمیدند و گاو غرورِ خود را در پای پیمان نامه ی صلح هنرورانه سر بریدند. و مدعی گفت: فصل شقایق که گذشت، دیگر باران نخواهد بارید و بوته های گل سرخ خواهد خشکید و زمین سترون خواهد ماند...

پری ستاره ها

مجموعه‌ی شعرهای قادر طهماسبی (فرید) که در قالب مثنوی و غزل سروده شده است. کتاب با محتوای مذهبی و انقلابی سرشار از ارادت قلبی و رشحات خوش‌رنگ رگ‌های عاطفی اوست که در چند دفتر گرد آمده‌اند. دفتر سیب و گل و ستاره، پری ستاره‌ها و عشق بی‌غروب، از دفتر شعرهای اوست.
قطار اندیمشک

قطار اندیمشک

اشعارِ «قطار اندیمشک» اعتراضی‌ست به هشت سال جنگ علیه مردم ایران و هم ادای دینی به فرزندان ایران‌زمین که نگذاشتند یک وجب از خاک این سرزمین تصاحب شود. خود شاعر هم تاکید دارد که این اشعار در دو محور مشترک‌اند؛ شعر مقاومت و اعتراض. قزوه این شعرها را از سال 63 سروده و تا «قطار اندیمشک» که پیش از این چهار بار چاپ شده، در یک کتاب منتشر کرده است. شهادت، دلاوری، ایثار، رشادت، جنگاوری، اعتراض به فراموشی یاد شهدا و دفاع مقدس، از مضامین مهم این کتاب‌اند.
هنوز هم...

هنوز هم ...

غلامعلی حداد عادل، متولد1324 در تهران، تحصیلات دبیرستانی خود را در رشته ریاضی و تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته های فیزیک( کارشناسی ارشد) و فلسفه غرب( کارشناسی ارشد و دکتری) به پایان رساند. یک سال نیز دانشجوی علوم اجتماعی بود.او از کودکی تحت تأثیر پدر رو جد مادری خود به شعر و ادب علاقه مند شدو همین دلبستگی او را به مطالعه و انس با مطالعه و انس با آثار نظم و نثر ادیبان و نویسندگان دیروز و امروز زبان فارسی ترغیب کرد.مقالات و آثار او از اوایل دهه پنجاه تا کنون در کتاب ها و مجلات منتشر شده است که در میان آن ها ده ها مقاله به زبان و ادب فارسی و شاعران و نویسندگان بزرگ و مشهور قدیم و جدید اختصاص دارد.حداد عادل ترجمه هایی از زبان های انگلیسی و عربی به فارسی دارد که از میان آن ها می توان به ترجمه قرآن کریم و ترجمه کتاب تمهیدات ایمانوئل کانت اشاره کرد. گزیده ای از مکتوبات مولانا نیز تحت عنوان احوال دل گداخته به سعی وی منتشر شده است. وی سال هاست با ایراد درس گفتارهایی به شرح مثنوی مولوی اشتغال دارد.
آنک بهار

آنک بهار

مجموعه شعر آنک بهار (بهاریه‌ها) سرودهٔ دکتر غلامعلی حدادعادل
بخشی از مقدمهٔ شاعر بر کتاب آنک بهار: در ذهن راقم این سطور، از سال‌ها پیش، با رسیدن نوروز و بهار، هم‌زمان با شکفتن و رویش‌های بهاری، شعری می‌شکفت که گاه آن را به مبارکی ایام بر دوستان خود می‌خواند. وقتی شمار شعرهای بهاری چندان شد که بتوان از مجموع آن‌ها دفتر کوچکی پدید آورد، بر آن شد که آن‌همه را، یکجا به دوستداران بهار، که همه مردمند، و به دوستداران شعر فارسی تقدیم کند چنین شد که «آنک بهار» پدید آمد.
تصویر از زخم انار

زخم انار

مجموعه شعر زهرا نعمتی
تصویر از سلول آزادی

سلول آزادی

مجموعه غزل هادی خورشاهیان

مجموعه کامل اشعار سلمان هراتی

سلمان هراتی، با نام اصلی سلمان قنبر هراتی، (۱ فروردین ۱۳۳۸ در مزردشت تنکابن – ۹ آبان ۱۳۶۵) شاعر معاصر ایرانی است. وی از شاعران متعهد به انقلاب و مذهب شیعه بود. تخلص او در شعر آذرباد بود. در اوّل فروردین سال ۱۳۳۸ در روستای مزردشت تنکابن مازندران در خانواده‌ای مذهبی متولد شد. درس‌های ابتدایی تا پایان دوران متوسطه را در زادگاهش خواند. سپس در دانشسرای راهنمایی تحصیلی پذیرفته شد و پس از دو سال در رشتهٔ هنر، مدرک فوق دیپلم اخذ کرد. وی پس از پایان تحصیلات در یکی از مدارس روستاهای دور لنگرود مشغول تدریس شد. او در نهم آبان ۱۳۶۵ هنگام عزیمت به لنگرود در یک سانحهٔ رانندگی درگذشت. در غرب شهر تهران، میدانی به نام این شاعر نامیده شده‌است. آرامگاه وی در حوالی شهر تنکابن واقع شده‌است. بر سنگ مزارش، این بیت نوشته شده‌است: «آه از پاییز سرد، ای کاش من/از تو باغی در بهاران داشتم».

گزیده رباعیات بیدل

گردآورنده: محمدکاظم کاظمی
انتشارات: سپیده باوران
با مقدمه سید علی میرافضلی
در این کتاب ۶۱۸ رباعی از بیدل گرد آمده است. بسیاری از این رباعی‌ها با شرح و توضیحاتی از سوی گردآورنده همراه شده‌اند و این قضیه یک تفاوت عمدۀ این گزیده با دیگر گزیده‌های رباعیات بیدل است. در این شرح‌ها به بیت‌های بسیاری از غزلیات بیدل هم به عنوان شاهد مثال اشاره شده است.
برگزیده قصاید ملک الشعراء بهار

برگزیده قصاید ملک‌الشعراء بهار

شاعر: محمدتقی بهار متخلص به ملک الشعراء بهار
انتشارات: علمی فرهنگی
ملک الشعرا بهار ادیب و شاعر معاصر ایرانی، قصیده های متعددی به سبک شاعران قدیم سروده و در تعدادی از قصیده هایش به وزن ها و مضمون تازه نیز بذل توجهی کرده است. از میان انبوه قصیده های سروده بهار، در این کتاب 77 قصیده قصیده گلچین شده اند، که در همگی آن ها روح مبارزه اجتماعی، انسان دوستی، خدمت به میهن و به بشریت، عشق به طبیعت، مقاومت، شکیبایی و بیزاری از نادرستی و فرومایگی موج میزند. در این قطعه های منتخب میتوان به سبک کار و اندیشه بهار به بهترین نحو پی برد.

رز زرد ( گزینه اشعار خورخه لوئیس بورخس)

کتاب پیش رو دربردارنده ی گزیده ای از اشعار خورخه لوئیس بورخس نویسنده و شاعر معروف آرژانتینی، از چهره های برجسته در عرصه ی ادبیات جهان، است که توسط علی معصومی ترجمه شده و انتشارات نگاه آن را منتشر کرده است. این اثری نظام مند از شاعری که با شعرهایش در کشور خود به شهرت رسید اما آن چه بعدها او را به جهان شناساند و لایق ستایش کرد مجموعه ای کوچک از آثار منثورش بود. رز زرد یکی از معدود فرصت هایی است که خواننده را با شاعر درون بورخس رو به رو می کند و او را از منظری دیگر به مطالعه می گذارد.

منوچهر نیستانی (مجموعه اشعار)

منوچهر نیستانی را شاید بتوان به خاطر عدم معرفی بسزای این شاعر به نسل شاعران معاصر مخصوصا در دو دهۀ اخیر و عدم دسترسی آسان نسل ادبی امروز به کتابهای او با همۀ معروفیتش یک جزیرۀ ناشناختۀ ادبی دانست، به حدی که اگر این شاعر هم به اندازۀ شاعران هم نسل و معروف خود معرفی و شناخته می شد می توانست سهم عمده ای در جریان شعر امروز مخصوصا مسیر شعر پیشرو امروز اعم از غزل یا نیمایی و سپید داشته باشد. گمنامی و مستور ماندن شعر منوچهر نیستانی البته تا حدود زیادی هم به انزواطلبی و عزلت گزینی عمیقی که در شخصیت خود این شاعر موج می زند برمی گردد، درست مثل مرحوم نوذر پرنگ که او هم در انزوا و تنهایی نوشت و شعرش هم همچنان در تاریکی و ناشناس مانده است.
تصویر از گزینه اشعار مهدی اخوان ثالث
تصویر از احمد شاملو (مجموعه آثار)

احمد شاملو (مجموعه آثار)

این کتاب شامل هفده دفتر شعر شاملو، از سالهای 1323-1378هجری شمسی است. این کتاب که در گذشته به صورت مجموعه دو جلدی منتشر شده بود، در ویرایش جدید باهم ترکیب شده و در قالب یک کتاب منتشر شده است. برای مطالعه دیگر آثار احمد شاملو می توان به دفتر های دیگر از مجموعه آثار وی مراجعه کرد. هفده دفتر شعر چاپ شده در این کتاب عبارت اند از: ۱۳۲۹–۱۳۲۳ آهن ها و احساس ۱۳۳۰–۱۳۲۹ قطعنامه، ۱۳۳۰ آهنگ های فراموش شده، ۱۳۳۰ بیست و سه ۱۳۳۵–۱۳۲۶ هوای تازه ۱۳۳۸–۱۳۳۶ باغ آینه ۱۳۴۱–۱۳۳۹ لحظه ها و همیشه ۱۳۴۳–۱۳۴۱ آیدا در آینه ۱۳۴۴–۱۳۴۳ آیدا، درخت و خنجر و خاطره ۱۳۴۵–۱۳۴۴ ققنوس در باران ۱۳۴۸–۱۳۴۵ مرثیه های خاک ۱۳۴۹–۱۳۴۸شکفتن در مه ۱۳۵۲–۱۳۴۸ ابراهیم در آتش ۱۳۵۶–۱۳۵۵ دشنه در دیس ۱۳۵۹–۱۳۵۶ ترانه های کوچک غربت ۱۳۶۹ مدایح بی صله ۱۳۷۶–۱۳۶۴ در آستانه ۱۳۷۸–۱۳۵۱ حدیث بی قراری ماهان متن کاملا به زبان فارسی نوشته شده است. این یک مقدمه عالی برای کارهای شاملو و همچنین یک مرجع جامع برای محققان و طرفدارانش است.
تصویر از ماه در مرداب (مجموعه‌شعر)

ماه در مرداب (مجموعه‌شعر)

پرویز ناتل خانلری
تصویر از رخصت

رخصت

مرام نامه ورزش زورخانه ای(باستانی)

الف های غلط

معرفی کتاب «الف های غلط» چهارمین مجموعه شعر علی محمد مؤدب؛ که همه اشعار آن در قالب غزل سروده شده اند. مضامین شعرها، عاشقانه، مذهبی و اجتماعی است و از ویژگی های آن ها می توان به زبان محکم و آمیخته با عاطفه سرشار اشاره کرد. «نی اید ولوخ که اندر لجن بلند شوید»، «شوق است اگر پرنده بمیرد، ننگ است اگر که سنگ بماند» و «برخیز گیسوان عروسی است مال باد» برخی از اشعار اجتماعی این کتاب را تشکیل می دهند. «ای جان جان جان جهان های مختلف» و «امشب عجیب خوشدلم از بوی کربلا» از اشعار مذهبی کتاب هستند. از عاشقانه های این مجموعه نیز می توان «من پرم از کسی، از چشم قشنگی ازنو»، «انارستان عصری، عصر شیرین انارستان» و «تنت مانند ماهی هاست؛ می لغزد به چشمانم» را نام برد.
تصویر از صحن فیروزه

صحن فیروزه

مجموعه شعر فاطمه نانی زاد
تصویر از صدای بهتر زخم

صدای بهتر زخم

مولف: علیرضا سمیعی
تصویر از به شکوفۀ سیب

به شکوفۀ سیب

مولف :‌مهدی مظفری ساوجی
ایما

ایما

این مجموعه شامل 42 غزل از سجاد سامانی با موضوعات عاشقانه و آیینی است.
این مجموعه شعر توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است.

چاپ دوم

از ماه تا ماهی

مؤلف: پانته‌آ صفایی مجموعه شعر
تصویر از تنش

تنش

مولف:‌ مهرداد عرفانی مجموعه شعر
دستبافت

دستبافت

مؤلف: رضا خسروی مجموعه غزل

از گلستان به ابراهیم

کتاب «از گلستان به ابراهیم» شامل 82 قطعه شعر دفاع مقدس و مقاومت از 32 شاعر می باشد. «فریاد سکوت» سروده حسن اسدی، «شرح بی نهایت» از رضا اسماعیلی، «وطن» سروده علیرضا بدیع، «شلمچه» از مرتضی حیدری، «در فلسطین چشم های بلقیس» سروده هادی خورشاهیان، «صدای جنگ» از علی داودی، «انتظار بی پایان» سروده منیژه درتومیان، «کبوتر و گلوله» از هادی منوری و «این فارسی خلیج» سروده مرتضی نوربخش، عناوین برخی از اشعار گردآمده در این کتابند.
تصویر از زخم های بی قرار

زخم های بی قرار

کتاب «زخم های بی قرار» دربردارنده 47 شعر از شاعران مقاومت است که شاعرانی نظیر «عباس باقری»، «قنبرعلی تابش»، «سیداحمد استوار»، «مجید سعدآبادی»، «زهرا شعبانی»، «عبدالرضا شهبازی»، «علی صارمی»، «احمدرضا قدیریان»، «مصطفی محدثی خراسانی»، «حسنا محمدزاده» و «سیدمهدی نژاد هاشمی» به ارائه اشعاری در این کتاب پرداخته اند.
تصویر از پرنده مصلوب

پرنده مصلوب

«پرنده مصلوب» عنوان مجموعه شعری از پروانه نجاتی است. این مجموعه، چهاردهمین مجموعه سروده‌های این شاعر محسوب می‌شود. نجاتی در مقدمه مجموعه شعر خود نوشته است: «خدایا! تو را سپاس که مرا در مقابل آن چه می‌بینم، می‌شنوم و حس می‌کنم، بی‌تفاوت نیافریدی! تو را سپاس که دریچه‌ای از شعر به رویم گشودی که باور‌هایم را بسرایم.» این مجموعه در دو بخش «غزل باران» و «گاه‌گاهی» منتشر شده است. در بخش نخست به سروده‌هایی درباره وطن، شهیدان و ارزش‌های دینی و آیینی و در بخش دوم به سروده‌هایی درباره دغدغه جوانان و مردم امروزی پرداخته شده است.

حنجره های شعله ور

کتاب حاضر گزیده شعرهای شاعران معاصرمان درباره مقاومت اسلامی و به ویژه مردم فلسطین است. این کتاب یکی از 5 کتاب کنگره شعر مقاومت بین الملل اسلامی است و پیش از این کتاب هایی با عناوین «واژه در سنگر»، «حنجره های بیدار»، «خندیدن با لبان زخم» و «درخت آتش» که آنها نیز مجموعه شعر شاعران معاصر درباره مقاومت بودند، منتشر شده بود.

رقعه

سید حمیدرضا برقعی

طوفان واژه ها

مجموعه سید شعر حمیدرضا برقعی

خاک باران خورده

مجموعه شعر سیدمحمدجواد شرافت

قبله ی مایل به تو

مجموعه شعر سیدحمیدرضا برقعی

سرمه در چشم غزل

مجموعه شعر غلامرضا شکوهی

سر به مهر...

حسنا محمدزاده
تصویر از یا ایهاالعزیز

یا ایهاالعزیز

مجموعه شعر مهدوی
با مقدمه دکتر سنگری
محمدجواد غفورزاده (شفق)
تصویر از کفشداری یازده

کفشداری یازده

هادی جانفدا

جمع مکسر

محمدحسین ملکیان
تصویر از دلواپسی های اویس

گریه های امپراتور

«گریه‌های امپراتور» مجموعه شعری از فاضل نظری است که در قالب غزل سروده شده است.روانی ادبیات، درون مایه‌ قوی و گستره دانش واژه‌گانِ شاعر، وی را در انتقال مفاهیم نهفته در ذهن و دلش به خوبی یاری کرده است.مورد دیگری که اشعار این کتاب را برای مخاطبانش جذاب می‌کند، ردیف‌های زیبا و رندانه غزلیات است. مثل عوض شدست، که بمیرم، عاشقت شدست، به هم می‌ریزد، از ماه، پرشدست و…اما آن‌چه بیش‌تر ناخودآگاه مخاطبان را به سوی اشعار این کتاب می‌کشاند، تأثیرپذیری ابیات، از اشعار قدمایی چون حافظ و سعدی است، که سال‌های سال‌ آشنای ذهن ایرانیان بوده است.
ضد

ضد

"ضد" همان دشمن درون خود آدم است که دست از سر مان بر نمی دارد. ضد، خود ما نیستیم. یادمان باشد بد قول ترین آدم به خودش، خودش است.
آن ها

آن ها

این مجموعه، سومین مجموعه از سروده‌های فاضل نظری بعد از دو مجموعه «اقلیت» و «گریه‌های امپراتور» مشتمل بر 51 غزل با موضوعات عاشقانه و عارفانه و نیز همراه با چند شعر آئینی است. این مجموعه از سروده‌های نظری نسبت به دو مجموعه قبلی‌اش اگرچه در ادامه همان‌هاست اما دارای تفاوت‌های زبانی است. همچنین «آن‌ها» دارای شادی و ابتهاج بیش‌تری است و به گفته شاعر «غم جان مایه آن‌ها نیست.» اگرچه به گفته خود شاعر در شعر عاشقانه از غم‌گریزی نیست. نظری در شعرهای آن‌ها با این دیدگاه که اگرچه دردها و غصه‌های انسان گذشته با امروز چندان تفاوتی ندارد اما درهرحال نوع نگاه، چینش و انتخاب کلمات و مفاهیم و نیز زبان موضوع باید به گونه‌ای متناسب با احوال انسان امروز باشد. گزیده متن: چشمت به چشم ما و دلت پیش دیگری‌ست جای گلایه نیست! که این رسم دلبری‌ست هرکس گذشت از نظرت، در دلت نشست تنها گناه آینه‌ها زود باوری است مهرت به خلق بیشتر از جور بر من است سهم برابر همگان، نابرابری‌ست دشنام یا دعای تو در حق من یکی است ای آفتاب، هرچه کنی ذرّه پروری‌ست ساحل جواب سرزنش موج را نداد گاهی فقط سکوت سزای سبکسری‌ست
عدم

عدم

مجموعه شعر محمود حبیبی کسبی توناز کن که به جان می خرم ، نیا این است / گران فروش نه ای ! بلکه نرخ ناز این است/لبم ز سرّ دلم با خبر نگشته هنوز / سکوت کردم و خون می خورم ، که راز این است /چنان گیاه که از خاک ، رو به مهر می کند / زقبله روبه تو آورده ام، نماز این است /تو خود ز خاکی و تا آسمان مرا بردی / اگر پلی به حقیقت زند مجاز ، این است/ شبی که زلف تو در باد باز شد ، گفتم / بیا ببین شب یلدا ! شب دراز این است/نسیم معتکف چادر سیاه تو شد/ لوای حجب و حیای در اهتزاز این است/ کنار قامت تو ، گرم شرم ، سرو بلند/ چه سر به زیر نشسته ! که سر فراز این است/نه هر که زخمه به تاری زند ، نوازندست / تو زخم بر دل من می زنی ، که ساز این است/ به من مگیر که دل باختم به پاکی تو / که سیره همه عشاق پاک باز این است
سالیان

سالیان

سالیان دومین مجموعه شعر معنا گرای سجاد سامانی است . مجموعه شعر سالیان شامل 40 غزل عاشقانه با مضامین مناجات و آیینی است. در مجموعه شعر سالیان عناوین شعرها با سال شروع میشود.

نزدیک ته خیار

«نزدیک ته خیار»، در واقع گزیده «املت ‌دسته‌دار» است که در کنار چند اثر چاپ ‌نشده شیرازه‌بندی شده است. این کتاب که در دو قالب شعر و نثر عرضه شده است، به موضوعات مختلفی پرداخته و بسیار زیبا و هوشمندانه مسائل اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و روزمره را مطرح و نقد کرده است؛ مسائلی مثل انتخابات، مسائل خانوادگی، ازدواج، کسب و کار، عاشقانه، تاریخی و... ناصر فیض حتی از پرداختن به مسأله بنزین و توسعه شهر قم نیز فروگزار نکرده است!
فیض بوک

فیض بوک

این اثر دربردارنده 70 قطعه طنز است که بیشتر در قالب کلاسیک سروده شده و در آن زبان معیار و محاوره به کار رفته است. محتوای سروده‌ها بیشتر اجتماعی و سیاسی است که در آن موضوعات مختلف مرتبط با این دو حوزه مطرح می‌شود.
سنگچین

سنگچین

سروده سعید بیابانکی

نامه های کوفی

مجموعه شعری با عنوان «نامه های کوفی» در سه فصل«خیزرانی»، «سیاه و سفید » و «نامه های کوفی» منتشر شده است.خیزرانی شامل 7 شعر مذهبی، سیاه و سفید شامل 27 غزل و چارپاره عاشقانه و اجتماعی و نامه های کوفی شامل 25 نامه کوفی می باشد.
تصویر از کابوس شاخه های شکسته

کابوس شاخه های شکسته

از بین جمع دخترکی گفت که ((پدر ما را به شهر و خانه دوباره نمیبرید؟)) بابا جواب داد : (( اگر میگذاشتند از لانه هیچ مرغ مهاجر نمیپرید))
تصویر از بعد از بنفشه ای که نیامد
از پیله تا پروانگی

از پیله تا پروانگی

ناشر: انتشارات شهرستان ادب
پدیدآورنده: محمدرضا روزبه
سال انتشار: 1396
طراح جلد: پژمان رحیمی زاده
تصویر از رجزمویه

رجزمویه

امید مهدی‌نژاد
تصویر از ملاحظات

ملاحظات

در دفتر شعر «ملاحظات» تلاش من این بود که طنز سوار بر کار شعر نباشد اما به شکلی ملیح و نرم در بطن اشعار جاری باشد و شاید این مهمترین تفاوت اشعار این دفتر با سایر دفاتر شعر من باشم.
تصویر از تا همین غزل
تصویر از آتش گردان

آتش گردان

امید مهدی نژاد (شاعر و نویسنده و طنزپرداز معاصر) متولد سال 1358 در تهران است .وی تحصیلات آکادمیک در رشته ادبیات ندارد ولی یکی از بهترین ظنزسرایان جوان معاصر می باشد.به گفته خود او از دوران جوانی او اطلاعی در دست نیست.او نخستین شعرهایش را در سال 1381 از طریق مطبوعات منتشر کرد.با خواندن این شعرها متوجه می شویم امید در این مدت خودش را خیلی اذیت کرده است. شعرهای امید مهدی نژاد در آن دوران سرشارند از جاده و اسب و غلاف خنجر و فحش و غروب آفتاب و ... وی از سال 1383 سبک شعری خود را به طنز تغییر داد و ...
تصویر از بی نقابی
تصویر از 6410 روز تنهایی

6410 روز تنهایی

مجموعه «6410 روز تنهایی» 30 قطعه شعر در حوزه دفاع مقدس است. اشعار این کتاب ، گاه از دید یک زن به عنوان همسر، مادر و یا خواهر شهید روایت می شود و گاه چشم انتظاری یک همسر و مادر شهید ، مفقود الاثر و یا آلام یک همسر جانباز را به زبان شعر حکایت می کند. مجموعه شعر «6410 روز تنهایی» حکایت جانسوز تنهایی و شیدایی و رنجهای همسر شهید یا جانباز است که به زبانی شاعرانه روایت شده است .
تصویر از هفت سین در بهمن ماه

هفت سین در بهمن ماه

هفت سین در بهمن ماه مجموعه شعرهای کوتاه حمیدرضا شکارسری است که تماماً در رابطه با رویدادها و حوادث انقلاب در سال 57 سروده شده است. به تصریح شاعر کتاب در ادبیات معاصر مجموعه ای نداریم که در رابطه با شعر انقلاب سروده شده باشد و تمام اشعار آن با رویدادهای سال 57 مرتبط باشد، در مجموعه شعرهای انقلاب معمولا به حوادث پس از انقلاب، دفاع مقدس و حوادثی از این دست پرداخته شده است، اما در این مجموعه شعر صرفاً 57 شعر مرتبط با رویدادهای سال 57 آورده شده است. حادثه سینما رکس آبادان، حادثه شهادت دکتر نجات الهی، شعار نویسی روی دیوارها، مقاومت سربازان ارتش در برابر شلیک به روی مردم و... رویداد هایی است که شکارشری در این مجموعه شعر خود از آن الهام گرفته است.
تصویر از واقعه

واقعه

غلامرضا کافی شاعر و پژوهشگر عرصه ادبیات انقلاب و دفاع مقدس که متولد 1347 است تاکنون آثار بسیاری را روانه بازار کتاب کرده است. «پژوهش‌نامه ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» شاخص‌ترین اثر این پژوهشگر است. همچنین آثاری نظیر «تاوان تنهایی»، «در آشیان چکاوک»، «در تابستان زخم»، «گزیده ادبیات معاصر»، «ترکش کلمات» و ... برخی از آثار این پژوهشگر ارزنده ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است. واقعه که انتشارات شهرستان ادب آن را روانه بازار کتاب کرده در بردارنده 24 شعر است که ترکیبی از اشعار در موضوعات مختلف که درونمایه‌های مذهبی، اجتماعی و اشعار مرتبط با محور مقاومت در آنها دیده می‌شود.
تصویر از ناخوانده

ناخوانده

از میلاد عرفان‌پور، پیش از این مجموعه رباعی‌های «از شرم برادرم»، «پاییز بهاری است که عاشق شده است»، «پادشهر» و «جشن فراموشی‌ها» و مجموعه شعر «بی‌خبری‌ها» منتشر شده است. عرفان‌پور بیشتر شهرت خود را مدیون رباعی‌های سخته و پخته‌ای است که با نیم‌نگاهی مذهبی سروده است. «ناخوانده» پنجمین مجموعه رباعی این شاعر خوش‌ذوق شیرازی است که نگاه تازه به مرگ و زندگی و جهان، مهم‌ترین ویژگی آن است.
تصویر از عشق سوزان است

عشق سوزان است

شاعر کم‌ادعای اصفهانی، مهدی جهاندار، پس از چندین سال درخشش در عرصة ادبیات، بالأخره تصمیم به انتشار کتاب گرفت و انتشار اولین اثر خود را به شهرستان ادب سپرد. در این کتاب، اشعار معروف مهدی جهاندار و تعدادی اثر شنیده‌نشده در کنار یکدیگر نشسته‌اند و مجموعه‌ای جذّاب و خواندنی را شکل داده‌اند.
تصویر از عاشقانه‌های پسر نوح

عاشقانه‌های پسر نوح

علی‎محمد مؤدب با سپید شروع کرد‏ و با سپیدهایش درخشید‎؛ هرچند در ادامه مسیر شاعری‏اش تجربه‎های موفقی هم در قالب‎های غزل و نیمایی پیدا کرد اما بسیاری هنوز او را به سپیدهایش می شناسند. «عاشقانه‎های پسر نوح» نخستین دفتر شعر علی‎محمد مؤدب است که دربردارندۀ 39 قطعه شعر سپید اوست که در آن‎ها بیشتر سراغ موضوعات و مضامین عاشقانه و فردی رفته است. این مجموعه نخستین بار در سال 1382 منتشر شد و توانست مورد توجه و اقبال صاحب نظرمان و علاقه‏مندانِ ادبیات قرار بگیرد و اکنون چاپِ دوم این دفتر شعر توسط انتشارات شهرستان ادب منتشر شده است.
تصویر از صبح زود

صبح زود

«صبح زود» اولین مجموعه شعر سیدعلی لواسانی، شاعر جوان و خوش‌ذوق تهرانی است. این کتاب در قالب‌های غزل و نیمایی سروده شده است. زبان سخته و پخته و توجه ویژه به نوآوری، از خصوصیات بارز اشعار سیدعلی لواسانی است. «صبح زود»، در واقع گزیده‌ای است از بهترین اشعار لواسانی که از سال 88 تاکنون سروده شده است.
تصویر از شاید به جا آوردی

شاید به جا آوردی

وحیده احمدی متولد 5 مهر 1365 در تهران است و مقطع کارشناسی را در دانشگاه تهران و مقطع کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی را در دانشگاه شهید بهشتی گذرانده است. «شاید به جا آوردی» عنوان اولین کتاب اوست که توسط انتشارات شهرستان ادب منتشر شده است.
تصویر از سکوت کاه گلی

سکوت کاه گلی

«سکوت کاهگلی» اولین مجموعۀ شعر دکتر رضا شیبانی‌اصل، شاعر باسابقه و نام‌آَشنای تبریزی است که عنوان برترین کتاب جایزۀ گام اول را نیز از آن خود کرده است. اگرچه عمدۀ این کتاب را غزل‌های شیبانی در بر می‌گیرد اما چند چهارپاره و قصیده نیز در این کتاب دیده می‌شود. زبان سخته و پخته و عاطفۀ سرشار این شاعر تبریزی، سکوت کاهگلی را خواندنی‌تر می‌کند.
تصویر از سرم به شانه تو فکر می کند

سرم به شانه تو فکر می کند

فاطمه سلیمان‌پور از شاعران جوان امروز است، اما پختگی و کمال‌گرایی نگاه شاعرانه‌اش، او را از بسیاری جهات از هم‌نسلانش متمایز کرده است. فاطمه سلیمان‌پور، متولد سال 64 است و در قم زندگی می‌کند. اولین مجموعه‌شعرش با عنوان «سرم به شانۀ تو فکر می‌کند» بهار امسال توسط انتشارات شهرستان ادب منتشر شد؛ مجموعه‌ای شامل 36 شعر عاشقانه که به ترتیب سرایششان از سال‌ 85 تا 94 در کتاب قرار گرفته‌اند.
تصویر از رو به رو

رو به رو

معین اصغری از شاعران جوان مشهدی است که در چند سال اخیر سرعت رشد فزاینده‌ای را در میان شاعران هم‌سال خود داشته است. «روبه‌رو» مجموعة 25 غزل از اصغری است که بعد از سال 89 سروده شده‌اند. درون‌مایه‌های این اشعار بیشتر عاشقانه و تا حدّی عارفانه است.
تصویر از دلقک و شاعر دربار

دلقک و شاعر دربار

اهل فرهنگ، نام اسماعیل امینی را به عنوان یک شاعر، منتقد، مدرس و طنزپرداز برجسته می شناسند. شاعری که پس از چهار دهه فعالیت جدی و البته فروتنانه در حوزه ادبیات، نخستین مجموعه شعر خود را با عنوان«دلقک و شاعر دربار» به انتشارات شهرستان ادب سپرده است. این مجموعه شعر در قالب های گوناگون سروده شده و از لحاظ موضوعی بیشتر شعر های اجتماعی شاعر را در خود منعکس کرده است. بی شک این کتاب یکی از خواندنی ترین مجموعه شعرهای روزگار ما خواهد بود و می تواند برگ زرینی در کارنامه انتشارات شهرستان ادب باشد.
تصویر از بی‌ تو نبودن

بی‌ تو نبودن

متفاوت بودن یک شعر همیشه به عجایب و غرایب لفظی و معنوی و ساختارشکنی های آنچنانی نیست. گاهی صداقت و صمیمیت می تواند شعریت را گواه باشد و تضمین کند. جواد شیخ الاسلامی شاعری پرشور و خوش آتیه است که در جوانی توانسته این نشانه های مبارک را در شعر خود به تماشا بگذارد.«بی تو نبودن» روایتی بی تکلف از بی قراری های یک جوان امروزی در ساحات متنوع و مختلف است. این مجموعه خوشخوان، نخستین کتاب این شاعر خوش ذوق مشهدی است.
تصویر از بی چشمداشت

بی چشمداشت

موسی عصمتی ، شاعر روشن دل خراسانی، پس از سال ها تجربه سرودن نخستین بار شعرهای خود را در این کتاب منتشر کرده است. شعرهای این کتاب بخصوص از دید اجتماعی برجسته است. شاعر در این اثر تلاش دارد تا تجربیات خاص دوران نابینایی‌اش را با استفاده از ظرفیت کلمات به تصویر بکشد.
تصویر از بهانه‌ ها

بهانه‌ ها

پروانه نجاتی از موفق ترین بانوان شاعر در روزگار ماست. بیش از سه دهه فعالیت مستمر ادبی و سرایش در موضوعات متنوع در کنار گرایشات مذهبی و انقلابی، موجب شده تا او شاعری کم نظیر در نسل خود – به ویژه در میان بانوان - باشد. نجاتی اهل بهبهان است، سالهاست در شهر شعر- شیراز- زندگی می کند و مسئول انجمن شعر زنان شیراز است.مجموعه شعر بهانه ها مجموعه ای از تازه ترین و بهترین آثار این شاعر است. در مجموعه بهانه ها، شعرهایی خواندنی در موضوعات گوناگون گردآمده تا بهانه هایی باشد برای لذت از شعر اصیل امروز.
تصویر از بهار خواب

بهار خواب

نخستین مجموعه شعر شاعر جوان و موفق، دکتر محمدحسین نجفی در این کتاب به قوالب کلاسیک عرضه شده است
تصویر از به تماشا رسیدن

به تماشا رسیدن

گزیده ای شعر شاعران جوان کشور (اعضاء دوره سوم آفتابگردان ها) در این مجموعه گرد آمده است.
تصویر از باغ وحش

باغ وحش

مجموعه شعر سپید افسانه غیاثوند با نگاهی اجتماعی و متمایز سروده شده است و از کتاب های شاخص شعر سپید در سال های اخیر است.
تصویر از باغ در حصار مصائب

باغ در حصار مصائب

«باغ در حصار مصائب» مجموعۀ 24 غزل، یک ترکیب‌بند آیینی، چهار چهارپاره و دو نیمایی از علیرضا رجبعلی‌زاده کاشانی است. زبان سخته و پخته در عین داشتن طبعی روان، از رجبعلی‌زاده شاعری شاخص در میان شاعران جوان کشور ساخته است. رجبعلی‌زاده شاعری پرمطالعه و با دقت نظر بالاست که نمود این امر را می‌توان به وضوح در اشعار «باغ در حصار مصائب» مشاهده کرد.
تصویر از آیینه کاری سکوت

آیینه کاری سکوت

نیلوفر بختیاری از شاعران جوان و موفق است و این مجموعه شعر، 33 غزل، 9 ترانه و 13 رباعی را دربرمی‌گیرد و مضامین اشعار این مجموعه اجتماعی، آیینی و عاشقانه ست.
از آینه تا ماه

از آینه تا ماه

جواد جعفری نسب از شاعران خراسانی باسابقه ای ست که بیش از دو دهه در سرودن تجربه دارد و گزیده سروده های خود را در این کتاب آورده است.
از آخر مجلس

از آخر مجلس

این مجموعه شعر میلاد عرفان پور با عنوان« از آخر مجلس» در چهار فصل سروده شده است. شاعر در این کتاب، به رباعی، غزل و نیمایی پرداخته است. نیایش، عشق، دادخواهی و حماسه موضوعاتی است که سرچشمه ی بیشتر سروده های این کتاب است. در این مجموعه بُعد دیگری از شعرهای میلاد عرفان پور درکنار بخشی از تازه ترین رباعی های او به مخاطبان عرضه شده است. این کتاب به چاپ هشتم رسیده است.
تصویر از 175 اقیانوس

175 اقیانوس

گزیده شعرهای سروده شده درباره 175 شهید غواص، که با بازگشت شکوهمندشان شاعران کشور را به سرودن واداشتند. در این کتاب شاعران شاخصی از ماجرای شگفت این شهدا روایت کرده اند.