داستان حاضر، ماجرای زندگی مردی به نام «حبیب شایسته» است که بیست و پنج سال پیش به جبهه میرود. او زخمی شده و حافظة خود را از دست میدهد. در این مدّت، او نزدیک پیرزن کرد عراقی در روستایی زندگی میکند. در اثر حادثهای، او حافظهاش را به دست آورده و به تهران میآید و به جستوجوی همسرش «لیلا هنگامه» و ختر پنج سالهاش میرود. او در این جستوجوها با فیلمسازی به نام «حوّا ماندگار» آشنا شده و «ماندگار» او را برای رسیدن به هدفش کمک میکند. «حبیب ابریشم» که گویی از خواب گران بیدار شده، در متن جستوجوهایش، به تفاوت ایران بیست و پنج سال پیش در دورة شاه و ایران اکنون پی برده و شگفتزده میشود.
داستان در همدان سالهای جنگ میگذرد. شهری که زیر بارش موشکهای صدام به سختی نفس میکشد. مخصوصا وقتی انبار نفت را هدف قرار میدهند و صبح که مردم از خواب بیدار میشوند روی همه چیز را قشری از خاکستر گرفته.
چاپ پنجم رمان آواز بلند با ظاهری جدید عرضه شد.
این رمان در حول و حوش شخصیتی عجیب و مرموز به نام "علی غار" شکل میگیرد که هر کس او را شیوه خودش معرفی میکند و نهایتا این خود خواننده است که باید داستان علی غار را کامل کند و آخرین قطعه پازل را سر جایش قرار دهد و چهره قهرمان را کامل کند.
این رمان، روایت گر استعفا و تبعید رضاشاه پهلوی به خارج از کشور است، زمانی که کشور در اشغال متفقین قرار دارد. در آن هنگام پهلوی دوم با خانواده سلطنتی به شهرهای ایران از جمله تهران، اصفهان، یزد، بندرعباس سفر می کند و در این سفر چند نوجوان با آنان دیدار می کنند. نویسنده با نگارش «باغ خرمالو»، در حقیقت شخصیت شکست خورده یک دیکتاتور را به تصویر کشیده است. این رمان در نهمین جشنواره داستان انقلاب اثر برگزیده شده و همچنین اثر شایسته تقدیر در جشنواره قلم زرین شناخته شده بود.
این رمان نوجوان در مدت زمان کوتاهی به چاپ هفتم رسیده است.
مجموعهای خواندنی از داستانهای دینی که نویسندهای قصهگو به رشته تحریر درآورده. بعضی از داستانها در زمانه ائمه اطهارعلیهم السلام و بعضی در زمان حال میگذرند. این مجموعه شکلهای متفاوتی از داستان دینی را پیش روی مخاطب قرار داده است.
داستان بلندی که روایت روزهای پر کشمکش یک مرد بیمار است. داستان با یک درد مرموز در سینه شخصیت اول آغاز میشود و اندک اندک سایه مرگ بر سر قهرمان داستان می افتد. حالا نگاه او به همه چیز تغییر میکند و اینجاست که داستانهای دیگر کشف میشوند.
«به هم رسیدن در میانسی» روایت نوجوانی به نام «شکرا...» است که بهواسطه برادر ناتنیاش «زکریا»، ناخواسته وارد فضای مبارزات علیه رژیم پهلوی میشود و اتفاقاتی خواندنی برای او رقم میخورد. این رمان حول محور تلاش شکرا...برای نجات زکریا است که بهواسطه مبارزات انقلابی تحت تعقیب ساواک قرارگرفته است میچرخد. شکرا... عزم خود را جزم میکند تا هر طور شده مانع از دستگیری زکریا توسط ساواک شود.
شکرا... در میان روایت داستان و تلاش برای سردرگم کردن مأموران در دستگیری زکریا، گهگاه نقبی به گذشته میزند و با روایت داستانی فرعی به عمق ماجرا میافزاید. رمان «به هم رسیدن در میانسی» رویهمرفته، روایت خوشخوانی از زندگی نوجوانان است با همان طنازیها و اضطراب و هوس قهرمان شدن که در «به هم رسیدن در میانسی» بهخوبی با زبان داستان عجین شده و خواننده در فرازوفرودهای آن با هم ذات پنداری باشخصیت اصلی گامی مهم در ارتباط برقرار کردن با داستان برمیدارد.
این کتاب مجموعه ای از 14 داستان نویسندگان سراسر کشور درباره انقلاب اسلامی است. نکته جالب این است که هیچ داستانی به دیگری شباهت ندارد و هر نویسنده با دیدی تازه داستان انقلاب را روایت کرده است.
تخران مجموعه چهارده داستان کوتاه با مضامين اجتماعي، آييني و عاطفي است. انسانهاي اين داستانها اغلب از مردم عادي کوچه و بازار و از طبقه زحمتکش هستند. انسانهايي که با قرار گرفتن در موقعيتهاي گوناگون هويت اصيل خود را نشان ميدهند.
کتاب جشنن باغ صدری مجموعه داستانی است با نگاهی زنانه و روایتی شیرین که در مزکر هر داستان یک زن ایرانی در برهه های گوناگون تاریخی برای دفاع از هویت انسانی و اسلامی خود کاری قهرمانانه میکند.