گزیده شعرهای سروده شده درباره 175 شهید غواص، که با بازگشت شکوهمندشان شاعران کشور را به سرودن واداشتند. در این کتاب شاعران شاخصی از ماجرای شگفت این شهدا روایت کرده اند.
مجموعه «6410 روز تنهایی» 30 قطعه شعر در حوزه دفاع مقدس است. اشعار این کتاب ، گاه از دید یک زن به عنوان همسر، مادر و یا خواهر شهید روایت می شود و گاه چشم انتظاری یک همسر و مادر شهید ، مفقود الاثر و یا آلام یک همسر جانباز را به زبان شعر حکایت می کند. مجموعه شعر «6410 روز تنهایی» حکایت جانسوز تنهایی و شیدایی و رنجهای همسر شهید یا جانباز است که به زبانی شاعرانه روایت شده است .
داستان حاضر، ماجرای زندگی مردی به نام «حبیب شایسته» است که بیست و پنج سال پیش به جبهه میرود. او زخمی شده و حافظة خود را از دست میدهد. در این مدّت، او نزدیک پیرزن کرد عراقی در روستایی زندگی میکند. در اثر حادثهای، او حافظهاش را به دست آورده و به تهران میآید و به جستوجوی همسرش «لیلا هنگامه» و ختر پنج سالهاش میرود. او در این جستوجوها با فیلمسازی به نام «حوّا ماندگار» آشنا شده و «ماندگار» او را برای رسیدن به هدفش کمک میکند. «حبیب ابریشم» که گویی از خواب گران بیدار شده، در متن جستوجوهایش، به تفاوت ایران بیست و پنج سال پیش در دورة شاه و ایران اکنون پی برده و شگفتزده میشود.
داستان در همدان سالهای جنگ میگذرد. شهری که زیر بارش موشکهای صدام به سختی نفس میکشد. مخصوصا وقتی انبار نفت را هدف قرار میدهند و صبح که مردم از خواب بیدار میشوند روی همه چیز را قشری از خاکستر گرفته.
چاپ پنجم رمان آواز بلند با ظاهری جدید عرضه شد.
نیلوفر بختیاری از شاعران جوان و موفق است و
این مجموعه شعر، 33 غزل، 9 ترانه و 13 رباعی را دربرمیگیرد و مضامین اشعار این مجموعه اجتماعی، آیینی و عاشقانه ست.
دکتر محمود اکرامی فر که خالق شعرهای ماندگاری چون«یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد» است گزیده غزل های خود را که در موضوعات عاشقانه و اجتماعی سروده شده اند در این کتاب منتشر کرده است.
این مجموعه شعر میلاد عرفان پور با عنوان« از آخر مجلس» در چهار فصل سروده شده است. شاعر در این کتاب، به رباعی، غزل و نیمایی پرداخته است. نیایش، عشق، دادخواهی و حماسه موضوعاتی است که سرچشمه ی بیشتر سروده های این کتاب است. در این مجموعه بُعد دیگری از شعرهای میلاد عرفان پور درکنار بخشی از تازه ترین رباعی های او به مخاطبان عرضه شده است.
این کتاب به چاپ هشتم رسیده است.
این رمان در حول و حوش شخصیتی عجیب و مرموز به نام "علی غار" شکل میگیرد که هر کس او را شیوه خودش معرفی میکند و نهایتا این خود خواننده است که باید داستان علی غار را کامل کند و آخرین قطعه پازل را سر جایش قرار دهد و چهره قهرمان را کامل کند.
یکی از فعالیتهای جدی مؤسسۀ شهرستان ادب، برگزاری دورۀ شعر جوان انقلاب اسلامی (آفتابگردانها) است که در آن شاعران جوان سراسر کشور حضوری یکساله دارند و خدماتی به آنان عرضه میشود. «این بار به نام عشق» گزیدهای است از اشعار شاعران جوان حاضر در اولین دورۀ شعر آفتابگردانها که به همت گروه شعر شهرستان ادب گردآوری شده است.