سرگی آلکساندراویچ یسنین، شاعری با نبوغی متعالی و شگرف بود که در خانواده ای دهقانی در سال 1895 چشم به جهان گشود و از نه سالگی به سرودن شعر پرداخت. در هجده سالگی از خانواده جدا شد و در مسکو و پترزبورگ اقامت گزید. جدایی از مادر و خانه، همواره برایش دردآور بود و این در بسیاری از شعرهایش طنین انداز است. کتاب حاضر مشتمل است بر یکی از مجموعه شعرهای سرگی یسنین، محبوبترین شاعر ملی قرن بیستم روسیه، همراه با شرح زندگی و فراز و نشیبهایی که وی در سفرها و خلق آثارش با آنها دست به گریبان بوده است. اندیشة این مجموعه شعر با آرزوی رفتن او به ایران آغاز میشود؛ از همان زمانهایی که هیجان و تشویش شعر پارسی را در درونش تجربه میکرد، اما این آرزوی شاعر تحقق نیافت. برخی از عنوانهای فصلهای کتاب عبارت اند از: آرزوی شاعر؛ زمستان در باتومی؛ دیگر شعرهای ایرانی؛ دیگر بار در پایتخت؛ در دیار باکو؛ در ملک خان؛ و یسنین شاعر محبوب خلق.
نویسنده: کریستوفر وارن مترجم: ایمان خدا فرد انتشارات: ترجمان
اخلاق نیکوماخوسی به یونانی Ἠθικὰ Νικομάχεια نامی است که به بهترین کار شناخته شده ی ارسطو در زمینه اخلاق اطلاق شده است. این اثر نقش برجسته ای در تعریف اخلاق ارسطویی دارد که شامل ده کتاب است که در اصل نوشته های جدا بر مبنای یادداشت های سخنرانی های ارسطو در لوکئوم (ورزشگاهی در نزدیکی آتن که محل تدریس ارسطو بود) است. برگرفته شده از گروه فرهنگی هنری اِخــو www.ekhogroup.blog.ir
لویاتان بزرگترین و نخستین اثر فلسفهی سیاسی و اولین شرح جامع دربارهی دولت مدرن و ویژگیها و کارکردهای آن است. هابز در لویاتان با بهرهبرداری از تمثیلهای ابزاروار و انداموار دولت را همچون انسان مصنوعی قلمداد میکند، که ممکن است دچار انواع بیماریها شود و یکی از علایق اصلی هابز تشریح کالبد دولت و بیماریهای آن است. هابز همچنین در تحلیل ماهیت قدرت آن را همچون پدیدههای سیال و فراگیر میداند که اساس کل زندگی اجتماعی را تشکیل میدهد و حوزههای مختلف زندگی همچون مالکیت اقتصادی، علم و دانش، اخلاق، قانون و حقوق و غیره، همگی در پرتو آن شکل میگیرند و در حقیقت با آن همذات هستند.
«راهنمای خواندن روسو؛ قرارداد اجتماعی» از مجموعه کتابهای «راهنمای متون کلاسیک» و نوشته کریستوفر دیریت است. در خواندن و فهمیدن متون کلاسیک ادبی، اجتماعی و فلسفی و... همیشه باید راهنمایی وجود داشته باشد و خواندن ترجمههای فارسی برای خواننده فارسیزبان اغلب به مسیری بیسرانجام کشیده میشود و فهم عمیق رفتهرفته جایش را به سادهسازیهای مبتذل میدهد.