نبرد من آدولف هیتلر ترجمه: مهدی افشار نبردمن یک اتوبیوگرافی و مانیفست سیاسی است که آدولف هیتلر، رهبر آلمان نازی (رایش سوم)، زمانی که در زندان لندربرگ بود جلد اول آن را نوشت که درواقع هیتلر جملات را به منشی خود میگفت و او مینوشتد. اندکی پس از آزادی از زندان بخش دوم کتاب را نوشت که بعدها به کتاب مقدس حکومت نازی تبدیل شد و به هر بهانهای بین مردم پخش میشد بهطوری که تا سال ۱۹۴۳ بیش از ۱۰ میلیون نسخه از این کتاب در آلمان پخش شده بود. از سال ۱۹۴۵ چاپ این کتاب ممنوع شد و درحال حاضر تنها کتابی است که چاپ آن در آلمان ممنوع است.
نویسنده: میگل وتر مترجم: محمد ملاعباسی انتشارات: ترجمان
این کتاب راهنما می کوشد با تکیه بر چهار موضوع محوری این کتاب، یعنی شر، آزادی، تضاد اجتماعی و امنیت، خواننده را با اصلی ترین دغدغه های ماکیاوللی آشنا کند. میگل وتر، نویسنده این راهنمای خواندن، علاوه بر بازگشایی دشواری های کتاب شهریار، به خواننده دیدی تاریخی می دهد درباره اینکه، در هر دوره ای از تاریخ مدرن، شهریار چطور خوانده شده است و الهام بخش چه متفکران و نویسندگانی بوده است.
نویسنده: کریستوفر وارن مترجم: ایمان خدا فرد انتشارات: ترجمان
اخلاق نیکوماخوسی به یونانی Ἠθικὰ Νικομάχεια نامی است که به بهترین کار شناخته شده ی ارسطو در زمینه اخلاق اطلاق شده است. این اثر نقش برجسته ای در تعریف اخلاق ارسطویی دارد که شامل ده کتاب است که در اصل نوشته های جدا بر مبنای یادداشت های سخنرانی های ارسطو در لوکئوم (ورزشگاهی در نزدیکی آتن که محل تدریس ارسطو بود) است. برگرفته شده از گروه فرهنگی هنری اِخــو www.ekhogroup.blog.ir
لویاتان بزرگترین و نخستین اثر فلسفهی سیاسی و اولین شرح جامع دربارهی دولت مدرن و ویژگیها و کارکردهای آن است. هابز در لویاتان با بهرهبرداری از تمثیلهای ابزاروار و انداموار دولت را همچون انسان مصنوعی قلمداد میکند، که ممکن است دچار انواع بیماریها شود و یکی از علایق اصلی هابز تشریح کالبد دولت و بیماریهای آن است. هابز همچنین در تحلیل ماهیت قدرت آن را همچون پدیدههای سیال و فراگیر میداند که اساس کل زندگی اجتماعی را تشکیل میدهد و حوزههای مختلف زندگی همچون مالکیت اقتصادی، علم و دانش، اخلاق، قانون و حقوق و غیره، همگی در پرتو آن شکل میگیرند و در حقیقت با آن همذات هستند.