آلبوم ما غروب نمیکنیم از تولیدات حوزه هنری، به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی است. حوزه بستری ایجاد کرده تا گروههای سرود دانشآموزی موفق شهرهای مختلف کشور مثل مشهد و اصفهان، با آهنگسازان و گروههای حرفهای موسیقی همکاری داشته باشند. حاصل این همکاری هفت آهنگ انقلابی تازه است که ورژن بی کلام آنها نیز برای اجراهای دانش آموزی در اختیار علاقهمندان قرار گرفته است. با دانلود قانونی موسیقی از هنر و هنرمندان کشورمان حمایت کنید.
آلبوم پروانههای پیراهنش اثری است با خوانندگی و آهنگسازی و ترانهسرایی اهورا ایمان. او پیش از این قطعاتی از این آلبوم را به صورت تکآهنگ منتشر کرده بود. این مجموعه شامل ده آهنگ باکلام در سبک پاپ است. از نوازندگان این اثر میتوان به هومن نامداری، مسعود همایونی، احسان نیزن، بهزاد رواقی، میثم مروستی، فیروز ویسانلو، پدرام فریوسفی و آتنا اشتیاقی اشاره کرد.
اولین آلبوم رسمی «حجت دهباشی» با نام «حتی به روزگاران» منتشر شده است . این آلبوم توسط «سلمان هاشمی» آهنگسازی و تنظیم شده و سبک این آلبوم تلفیقی است. عناصر ایرانی و فلامنکو در این اثر نقش پررنگتری دارند. اشعار آن بیشتر مضامین عرفانی دارند و از «مولانا»، «محمدرضا شفیعی کدکنی»، «فریدون مشیری» و «محمد قهرمان» انتخاب شدهاند. «سرو خرامان» یکی از زیباترین آهنگهای موسیقی خراسان است که در این اثر به زیبایی بازخوانی شده است.
«حکایت» آلبومی است با صدای «فرهاد برنجان». آهنگساز، تنظیمکننده و نوازندگی کیبورد نیز در تمام قطعات با این هنرمند بوده است. سبک موسیقی آلبوم پاپ است اما شاهد استفاده از اشعار عرفانی ادبیات کلاسیک فارسی در این اثر هستیم. نوازندگان آن «داوود ورزیده»، «جابر اطاعتی»، «علیرضا دانایی» و «فرهاد برنجان» بودهاند. اشعار این آلبوم از «حافظ شیرازی»، «مولانا» و «خیام» انتخاب شدهاند. «مجید رضا زاده» نیز صدابرداری، میکس و مسترینگ آلبوم را انجام داده است.
آلبوم موسیقی «خط پا» به سبک پاپ با آهنگ سازی و صدای «رضا آریایی» است. «رضا آریایی» درباره این اثر موسیقیایی می گوید: " «خط پا»( لِی لِی) فریادیست عاشقانه از گریزهای معشوق در منزل های مختلف عشق که می خواهد متعهدانه و پاک از تجلی به متجلی صعود کند و چه سقوط هایی در راه بود و نمی دانست دل..." «حسین سالاری مقدم»، «اتابک سهیلی» و «نیکان ابراهیمی» تنظیم این آلبوم را به عهده دارند. «محمد علی بهمنی»، «اهوار ایمان»، «رضا آریایی»، «بنیامین سربندی»، «فریماه حسینی»، «محمد ابراهیم لگزیان» و «سامیه سلیمی» ترانه های نه قطعه ی این اثر را سروده اند. همچنین «پیام طونی»، «علی جعفری پویان»، «مسعود نوروزی»، «کریم قربانی»، «شروین مهاجر»، «حسین میرزایی»، «هومن نامداری»، «ناصر رحیمی»، «حسین فراهانی»، «فیروز ویسانلو»، «مسعود همایونی» و «اتابک سهیلی» در این کار به نوازندگی پرداخته اند.
«دوراهی» اثری است به خوانندگی «محمود آذش». حضور چهار آهنگساز و پنج تنظیم کننده که نام «محمدرضا چراغعلی» و «محمود آذش» در میان آنها دیده می شود؛ تنوع خوبی در فضای کارها ایجاد کرده است. از طرفی شیوه خوانندگی آذش که پاپ کلاسیک محسوب میشود انسجام آن را حفظ کرده است. آلبوم «دوراهی» هشت قطعه دارد و میتوانید فضاهای آرام، پرانرژی و رمانتیک را در آهنگهای مختلف آن پیدا کنید.
«غلامرضا صنعتگر» خواننده سرشناس هرمزگانی پاپ کشور ماست. او متولد ئهم آذر ماه 1345 در بندر عباس، دارای دیپلم ادبیات و تخصص در نواختن پیانو، گیتار و سلزهای پوستی است. ترانه های «میهنم ایران»، «میشه ضامنم بشی» و «عطر نرگس» از مهم ترین آثار این هنرمند است که به تکرار از شبکه های مختلف صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش می شود. «غلامرضا صنعتگر» از آهنگسازان و خوانندگان فعال در عرصه موسیقی بوده و نوازنده ای متبحر است.